Vagyis kecsketej savójából készült méz.
Enyhén karamellás ízű, mazsolás nassolni való.
És még egészséges is!
Mire jó a
tejsavó?
·
emésztési
problémákra /székrekedés, puffadás, gyulladások/
·
máj,
epebetegségek
·
anyagcsere-betegségek:
magas vérnyomás, vérzsírok, köszvény, hízás
·
bőrpanaszok
·
allergiák,
immungyengeség
·
ízületi
betegségek, gyulladások
·
diéták
kiegészítője, testsúly szinten tartása
·
méregtelenítés,
regerenálódás
És most játék!!!
Egyszerű:
1. Kövess!!!
2. Hirdess!!!
3. FB-on is keress meg!!! Itt: Bicone Fusing
4. És írd ide, hogy megtetted!
A nyeremény: egy üvegnyi a csodás mézecskéből!
A játék augusztus 1-ig tart!
Megosztottam, olvaslak itt, de követni hol tudlak? Nem találom...
VálaszTörlésSajnos a blogon én sem találtam a követési lehetőséget, viszont facebookon megosztottam és a blogomra is kitettem a játékot. Puszi
VálaszTörlésMégis megtaláltam a követési lehetőséget :) Carrie: jobb felső részben a Rendszeres olvasók-ra menj rá...
VálaszTörlésKöszi, fxtina, eddig ezt nem láttam :)
VálaszTörlésSikerült. Minden teljesítve. Köszi a játékot!
VálaszTörlésKöszönöm, hogy jöttök! A követési lehetőséget utólag biggyesztettem oldalra, mert teljesen elfelejtettem :)
VálaszTörlésHogy lesz a savóból méz? Eddig még csak a virágnektárt ismertem, mint kiindulási anyagot.
VálaszTörlésEz a dolog csak ezen a tájon ismeretlen!
VálaszTörlésKeresd így: mysos. Jó kutakodást!
Szia!
VálaszTörlésItt is követlek, fb-n is! Szeretném megkóstolni!
Kíváncsian várom itt is a bejegyzéseidet!
Jutka
Ó, akkor most leesett, mi a mysos, amit múltkor a bejegyzésben olvastam a fb-n, hogy viszel valamelyik rendezvényre. :)
VálaszTörlés