Hozzávalók:
A mázhoz:
- 15-20 dkg magas kakaótartalmú étcsoki
- 4-5 dkg vaj
Elkészítés:
- A tejszínt a vajjal összeforraljuk. Forrástól számítva lassú tűzön kb. 3 percig főzzük.
- Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a mézet.
- Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
- Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat.
- A csokoládét a vajjal együtt gőz felett megolvasztjuk, és bevonjuk vele a meztelen bonbonokat. Én mártogatás helyett kanállal csurgattam a csokoládét rájuk, mert különben szétesnek.
- A kész bonbonokat teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük, valamint ott is tároljuk.
(Forrás: http://antalvali.com/boszorkanykonyha/bounty-csoki.html)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése