2013. május 14., kedd

Kristályvíz készítése

Vitalizáló, energiát adó KRISTÁLYVÍZ készítése


"Hozzávalók":

- 1 db átlátszó, üveg kancsó (kb. 1 literes)
- 50 g kristály (hegyikristály-ametiszt-rózsakvarc vegyesen)
- 1 liter szénsavmentes ásványvíz vagy forrásvíz (összes oldott ásványi anyag tartalom  lehetőség szerint 500 mg/l alatt legyen, minél kevesebb, annál jobb!)

A fenti "összetevőkből" egy energiát, vitalitást, harmóniát adó "alapkeveréket" tudunk elkészíteni az alábbiak szerint:

A kristályokat langyos folyóvíz alatt megtisztítjuk, min. 1 percig tartsuk a víz alatt. Használat előtt - ha bármiféle energetikai módszert ismersz, pld.: REIKI (II. fokozat) , akkor energetikailag is megtisztíthatod köveidet. 
Ezt követően beletesszük egy színtelen/átlátszó üveg kancsóba őket, majd felöntjük az ásványvízzel. Néhány órán át állni hagyjuk, így a kristályok információit "átveszi" a víz. Ezt követően fogyaszthatjuk. Ha kifogyóban van a kancsónk, máris feltölthetjük újabb 1 liter vízzel , amit újabb néhány óra elteltével fogyaszthatunk. Nagyobb mennyiségű víz egyidejű energetizálásakor arányosan nagyobb mennyiségű követ tegyünk a vízhez. 
A kisebb méretű kristályok alkalmasabbak a kristályvíz készítéséhez, mivel így a vízzel érintkező kristály felület is nagyobb lesz.

Tapasztalatom szerint a kristályvíz íze "lágyabb" - egy kicsit megváltozik az eredeti ízhez képest - , de mindenképpen kellemes lesz! Nekem eddig sajnos nagyon kevés volt a napi folyadékbevitelem, de mióta a kristályvizet fogyasztom, könnyedén meg tudtam emelni a megivásra szánt napi víz mennyiségemet. Viccesen azt is mondhatnám, hogy a kristályvíz "itatja magát"... :-)

Még néhány jó tanács:

- a kövek rendszeres tisztításáról ne felejtkezz el ebben az esetben sem (erre vonatkozóan a kristályok tisztítása részben találsz tanácsokat)
- vezetékes vizet ne használj, mert az többszörösen , vegyileg kezelt, kivéve ha aktívszén-szűrős tisztítóval rendelkezel
- a kristályvíz fogyasztásának megkezdésekor előfordulhat, hogy szervezeted nem egyből fogadja el napi több liter energetizált víz fogyasztását, tehát ebben is a fokozatosság elvét érdemes alkalmazni. Eleinte csak 1-2 pohárkával igyál, majd napról-napra növelheted a mennyiséget. 
- a kristályvíz fogyasztása rendszeresen, akár hónapokon vagy hosszabb időn át is javasolható.

Az alapkeverék "hatásai":

- javítja az érzékelést, intuíciót, megérzést
- élénkít , vitalizál
- elősegíti a belső stabilitást, jó közérzetet teremt
- szabályozza az agy, idegrendszer és hormonrendszer működését (hegyikristály) energia-és folyadékháztartást (ametiszt), a keringést és a szív működését (rózsakvarc).
- egyensúlyt teremt a testi és szellemi funkciók között
- a kristályok csíramentesítik a vizet. 
 
(Forrás: http://kristalyero.blogspot.com)

Egy próbát megér!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése